Cel mai important lucru pe care l-am invatat la 2Parale

De unele experiente stii sigur ca nu o sa uiti niciodata. O colectie de momente care te-au format, un context in care ai intalnit oameni exceptionali si ti-ai facut prieteni dragi.

Oh well, asta este pentru mine 2Parale. Primul job de om serios, in care am invatat milioane de lucruri despre cum functioneaza lucrurile in online, offline si in between. Cine s-ar fi gandit atunci cand am avut interviul (si am mintit ca am fost la olimpiada nationala de romana, o recunosc oficial) ca urmeaza 3 ani in care o sa cresc in ritmul lui Fat Frumos?

Atunci cand organizatia este de asa natura incat sa iti permita sa evoluezi constant, trebuie sa profiti de asta. Nu cred ca exista multe companii in care sa ai libertatea de a lua decizii importante pentru business, mai ales daca de abia ai intrat pe piata muncii. Ma consider un om norocos, nu stiu daca mi l-am facut singura sau am fost si putin ajutata de astre, dar sunt fooooarte recunoscatoare pentru toate sansele pe care le-am insfacat cu dintii. Am devenit specialista PPC, am invatat sa fiu account, am trecut pe afiliere, social media, am invatat despre marketing, SEO, strategie digitala si am participat la lansarea unei agentii. Toate astea in doar 3 ani frumosi. Deci daca vreti sa cresteti si nu stiti incotro sa va indrepati, va recomand un inceput promitator la 2Parale.

So, thank you guys 🙂 O sa continui sa va vizitez pana nu o sa ma mai suportati. Sau pana o sa imi cereti inapoi cartela de acces. Glumesc, nu o mai am. Or do I?

echipa 2parale-

Si care e cel mai valoros lucru pe care l-am invatat de la voi? Ca nimic nu e imposibil (decat ceea ce este).

 

 

One thought to “Cel mai important lucru pe care l-am invatat la 2Parale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.