2Euro=8,70 lei. 2Parale=priceless.

Mi-am găsit cel mai mişto job. Sau mai bine zis, el m-a găsit pe mine. 2parale
La 2Parale, fiecare zi e diferită şi atmosfera din jur e pur şi simplu încântătoare (când eşti încântat eşti binedispus, iar când eşti binedispus nu poţi fi altfel decât productiv).

Fiecare omuleţ de acolo are un rol esenţial pentru buna funcţionare a ecosistemului 2Parale, de aceea se pune un foarte mare accent pe team building şi pe susţinere reciprocă. Lucrez împreună cu ei de doar 2 săptămâni, însă câteodată mi se pare că îi cunosc tare de demult, la cât sunt de prietenoşi. La fel ca restul oamenilor pe care i-am întalnit în Leo Burnett, de altfel.

Când sunt acolo, uit de griji sau de problemele mărunte care înainte mi se păreau uriaşe şi îmi doresc doar să-i fac să fie la fel de mândri de mine cum sunt eu de ei. O să mai dureze un picut, ce-i drept… 🙂 Realizările şi premiile sunt la ordinea zilei, ca să nu mai vorbesc despre toate evenimentele la care participă (sau pe care le organizează) în mod constant. În 2Parale găseşti oameni care vin la locul de muncă zâmbind pentru că ei chiar iubesc ceea ce fac – şi asta se vede.

When I’m around them, I feel like Avis – they make me want to try harder 😉

echipa 2parale

 

One thought to “2Euro=8,70 lei. 2Parale=priceless.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.