Sfârșitul lumii. Din nou…

În calendarul de anul ăsta, majoritatea locuitorilor planetei o să-și încercuiască cu roșu ziua de 21 decembrie, lângă care o să scrie THE END.

“The end” este, din câte știu eu, un ultim album de prin 2009 cu multe melodii faine de-ale Black Eyed Peas, trupă ce la vremea respectivă hotărâse iremediabil să-și ia adio de la lumea muzicală. În 2010, au scos un nou album – “The beginning”.

Cam așa e și aici, doar că panica fanilor vieții e mult mai mare decât cea a fanilor BEP. Nu știu exact care e treaba cu calendarul mayașilor și nici nu vreau să încep să caut pe Google – deja au apărut atât de multe variante și scenarii încât și cel mai whatever-ist om ar începe să se îngrijoreze dacă ar citi tot ce se scrie despre apocalipsa de anul ăsta. S-au mai prezis și altele, o dată la câțiva ani, câteva decenii sau secole. Am reușit să învingem apocalipsa trecerii în mileniul 3 și acum ne e frică de prăpăditul ăsta de 2012?

Sfârșitul îl creăm singuri. Când începem războaie între noi, ne facem buncăre și le umplem cu hrană, furăm ca să avem provizii și nu mai împărțim nimic, de teamă ca nu cumva să nu supraviețuim. Decât așa, mai bine lasă…

Dacă mass-media o să înceteze cu instaurarea fricii în rândul populației, paranoia o să fie cât de cât sub control și nu o să se ajungă chiar la așa ceva. Cel mai probabil, oamenii o să-și ia toate zilele de concediu anul ăsta, o să zică mai des Te iubesc și bisericile o să aibă un profit mai mare decât orice super companie cotată la bursă. Îndrăgostiții o să facă mai multă dragoste decât de obicei și numărul bebelușilor născuți în 2013 o să intre în Cartea Recordurilor.

Părerea mea. 😛

One thought to “Sfârșitul lumii. Din nou…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.