Dragostea e o campanie Adwords

You may also like...

3 Responses

 1. Buna Catalina. Mersi de block. Vorbesc sincer si serios, mi-ai dat o stare de spirit superba exact atunci cand aveam nevoie:) Esti supertare si nici macar nu cred ca-ti dai seama 🙂 Am rezistat 3 zile eroic fara sa comentez… 3 zile.

 2. Buna Andrei,
  Imi pare rau pentru aceasta situatie dar insistentele ma cam sperie. Momentan cred ca cel mai bine e sa lasam lucrurile asa, sper sa ma poti intelege.

 3. Ironia este ca te cam sperie insistentele unui pacifist convins 🙂 Imi plac The Cranberries de peste un deceniu, pacifismul a fost singura posibilitate pentru mine.
  Ar putea sa-ti para bine totusi, mi-ai dat o stare de spirit cat se poate de placuta. Este ca si cum ai fi facut un lucru foarte bun.

  Intelegerea si rabdarea merg mana in mana. Cu rabdarea stau foarte bine sau foarte prost, depinde cu cine stau de vorba. In cazul tau exclusiv poti sa te astepti la rabdare maxima, stiu deja ca meriti.
  Si imi este chiar usor pentru ca am cu ce sa-mi ocup timpul. Pot sa-ti citesc blogul in continuare, ma duc oricum la munca si pregatesc un blog profesional. Am de lucru la el pentru ca vreau sa fac ceva deosebit. Calitate in loc de cantitate, asta chiar face parte din gandirea mea de baza. Trecand peste efectele daunatoare, viata este prea scurta pentru a alerga dupa cantitate.

  Vorbesc putin cam mult pentru ca tu deja iti exprimi gandurile pe blogul tau. Si poate o sa ajungi sa te sperii mai putin sau chiar deloc, sa vad cum renunt complet la insistente 🙂
  UIte poti sa privesti lucrurile ca pe o conversatie. Daca vrei poti chiar sa deschizi un subiect de discutie, preferabil mai complicat. Este moartea mea sa-mi bat capul cu lucruri complicate.

  Deci o seara frumoasa iti doresc Catalina 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.