Dieta keto. Sau cum lumea mi s-a intors pe dos

You may also like...

3 Responses

  1. Florin bolohan says:

    Am incercat si eu de pe 31.05.2018 pana azi 06.06.2018 si m.am oprit, adica am inceput sa mananc si ciocolata si fructe pt ca m.au speriat palpitatiile. Cu problema asta ,palpitatiile, ma confrunt de vreo 3 ani si nu am reusit sa gasesc o rezolvare , dupa tot felul de controale si medicatii. De cateva luni nu mai iau niciun medicament , nu am mai avut palpitatii decat o data la cateva zile dar de cand am inceput aceasta dieta am simtit iarasi acea stare de neputinta in fata fatalitatii… Palpitatii nenumarate intr.o ora…. cu momente de acalmie dupa care iar acelasi disconfort….
    Rezultate cu dieta keto am avut….. sa zic bunicele, in cateva zile 2kg , care , de fapt, specialistii spun ca provin din apa in exces si glicogen. Starea generala , buna, cu energie pe tot parcursul zilei, mai putin ametelile de dimineata , aprox 1 ora. As fi mers mai departe daca nu erau palpitatiile. Trebuie sa studiez mai mult si apoi o sa incep iar , aceeasi dieta sau alta…. Am 44 de ani , m , 1, 75 m , 89 kg , inainte de a incepe cura , 87 acum. Va doresc succes iar daca aveti experiente pozitive ajutati.ne si pe noi ceilalti ! Multumesc ! O seara frumoasa !

  1. March 5, 2018

    […] carne, ma asteptam sa imi fie mult mai greu sa rezist vechilor obiceiuri. Acum un an incepusem dieta keto, un stil de viata total revoltator pentru vegetarieni, dar acum m-am sucit la 180 de grade si aleg […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.