Despre mine

Nu mai vreau să scriu despre superficialități și chestii pe care un oarecare cineva le-ar putea găsi interesante. Recunosc că aveam uneori tendința să mă orientez spre ceea ce se cere, să mă aliniez cu trendul. Poate câteodată, subiectele mele o să se intersecteze cu cele des întâlnite în realitatea zilelor noastre, dar o să încerc să merg pe drumul meu, să scriu ce simt și ce știu pentru oameni care mă apreciază exact așa cum sunt.

Vreau să scriu despre tot ceea ce am învățat în ăștia 22 de ani de viață (care uneori îmi par a fi 50), despre lucruri cu adevărat folositoare, despre sentimente și emoții, dragoste, frumuseți. Poate că mi-ar plăcea să fiu invitată la un moment dat la un eveniment a cărui temă centrală să fie bloggingul, dar vreau ca asta să se întâmple fiindcă am avut onoarea să transmit ceva lumii, nu fiindcă aș fi avut zeci de comentarii la un articol despre ce știu eu ce știre controversată. Nu vreau să ajung celebră, niciodată nu mi-a plăcut pe scenă, înconjurată de reflectoare, vreau doar să scriu. Să scriu și să am convingerea că cineva mă citește cu plăcere.

Articolul ăsta nu e un răspuns la ceva, e doar o declarație făcută mai mult mie decât ție, cititorule, prin care o să-mi aduc aminte că tot ce vreau de fapt, e să creez o legătură cu mintea și sufletul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.