Ce cred românii despre sfârșitul lumii

 

Unii americani și-au construit buncăre ca să supraviețuiască sfârșitului lumii. Ca și cum, dacă toată viața de pe planetă ar lua sfârșit, ei ar avea cum să trăiască mai departe. La cât de mult s-a mediatizat 21.12.2012, oamenii au început să intre în panică și să creadă că e gata – it’s the final countdown.


Părerea românilor? Conform Google Trends, o aplicație prin care poți verifica frecvența cu care sunt căutați anumiți termeni pe Google, “revelion 2013” conduce detașat. Suntem cu un pas înainte. Dacă totuși nu e sfârșitul lumii, avem un loc rezervat pentru revelion?

sfarsitul lumii

Spiritualii spun că  se vor schimba principiile după care funcționează lumea, oamenii de știință spun că e o doar o porcărie inventată și alimentată de către presă.

end world

Ce cred eu? Cred că un sfârșit de lume adevărat nu ar fi așa de faimos. Nu am ști cu câțiva ani înainte despre el și nici nu am scrie articole pe blog despre asta. Un sfârșit de lume autentic ne-ar lua prin surprindere și ar veni atunci când scopul întregii creații ar fi atins. Când va fi aia? Habar n-am. Dar sigur nu răspoimâine.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.