Ca la 20 de ani

La 20 de ani viața e superbă. În majoritatea fericită a cazurilor, iubești ca o nebună, te-mbeți de fericire și îmbrățișezi necunoscuți (care așa ajung să-ți fie prieteni :P). Faci planuri mărețe și nu prea știi de ce să te apuci.

Happy twenties

Potrivit unui studiu american publicat în revista Neurobiology Of Aging, abilitățile mentale ale oamenilor ajung la apogeu la 22 de ani, unde se mențin o perioadă. Între 20-25 de ani ai cele mai mari șanse să rămâi însărcinată (dacă și vrei asta, ofc) și tot acum, pielea ta e mai frumoasă ca niciodată, tu având trăsăturile unice atât de adorate de bărbați. 😀

Tot ce îti rămane de făcut e să ai grija de tine. Treabă nu prea ușoară, știu. Pielea, părul, unghile, buzele, picioarele, abdomenul, sânii, toate așteaptă să le îngrijești. Și pe deasupra, mai ai nevoie și de o alimentație echilibrată + sport ca să îți bată inima cât mai mult timp, să nu-ți cedeze plămânii și ca pancreasul să-ți secrete hormonii de care ai nevoie.

Mai trebuie să combați stresul, care e un fel de bad karma a zilelor noastre și să te relaxezi într-o cada cu apă fierbinte. Să-ți suni prietenele și să dansați până dimineața pe ritmuri electrizante, să-i spui iubitului că-l iubesti și să-ți pregătești CV-ul pt când va fi nevoie de el.

O sa încerc eu să aflu câte ceva, ca sa ne fie cât mai bine. Când aflu, te anunț.  :>

3 thoughts to “Ca la 20 de ani”

  1. LA 20 de ani.. uhh.. cred ca atunci m-am decis GATA cu golania, dupa ce am renuntat la liceu pe la 16 ani. Acum la 22, nu-s insarcinat, ca n-am cum, da am un baiat si o nevasta, o casa in constructie si multa multa dragoste ! Deci.. a fost bine si la 20, insa parca e mai bine acum ! la 22 ! ( aproape 23, pe 26 ianuarie )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.