Alcachofa de Laon. Minciună sau adevar?

Demult auzisem reclamele la super extractul de anghinare. Chiar devenisem foarte curioasă, și de la atâtea repetări, începusem să cred în efectul miraculos al Alcachofei. Se spunea că slăbești așa de la sine, într-o săptămână, două, trei… Depinde câte flacoane decideai să îți cumperi. 

Nici n-a fost nevoie să mă întreb prea mult dacă o fi adevăr sau abureală, că mama mea le-a și comandat. A plătit cu cardul ca să fie scutită de nu știu ce taxe și de lunea care a urmat (fiindcă toate curele de slăbire încep lunea) a început să bea în fiecare zi câte un flacon. Minim 5 kg – atât scria că o să aibă mai puțin la sfârșitul săptămânii, așa că am așteptat nerăbdătoare să vedem efectul după 7 zile…

Jumătate de kilogram! Nu în minus, ci în plus! Cu alte cuvinte, nu a avut niciun efect! Nu știu cum au curaj să mintă chiar așa… Atâtea testimoniale și atâtea cercetări medicale. Poate că ar fi fost bine să cerceteze și mama un pic pe forumuri înainte să-și introducă datele cardului în formularul de comandă…

4 thoughts to “Alcachofa de Laon. Minciună sau adevar?”

  1. Fara suparare, mie inca nu-mi vine sa cred ca mai sunt oameni care cred minciunile alora…cu slabit fara sa misti un deget, in cateva zile.
    Sa zicem ca slabesti cat zic ei acolo. Si dupa? Dupa ce nu mai iei extractul ala minune, nu e evident ca nu ai cum sa te mentii, ca acumulezi la loc kilogramele?
    Si mai e o chestie: daca ar exista vreo pastila pentru slabit care sa functioneze, asa, magica, ar mai fi rata obezitatii atat de ridicata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.