Ne scapă printre degete?

“Trebuie să te hotărăști: ori trăiești cu cineva, ori îl dorești. Nu poți dori ceea ce ai, e împotriva naturii.”

La începutul unei relații de amor, dragostea e peste tot. O simți când deschizi ochii dimineața, când auzi o melodie mai lentă sau atunci când sunându-ți telefonul, tresari în speranța că te caută cel pe care îl iubești.   Încă nu știi mare lucru despre celălalt și nici nu ai nevoie – totul e perfect așa cum e și lucrurile nu se pot îndrepta decât înspre bine. Până când apare plictiseala, monotonia și inevitabilul declin.

Orice relație are un termen de expirare, dacă nu știi ce conservanți să adaugi la rețetă. Fiindcă o să dispară misterul și o să apară siguranța că partenerul tău e un om pentru a cărui dragoste nu mai trebuie să lupți, trebuie să găsești butonul de Refresh. După atâta dragoste, pasiune și timp investit, ar fi păcat să dispară totul fără luptă. Oricine se poate îndrăgosti, dar puţini ştiu să rămână acolo.

Trec nişte ani şi nu mai e deloc ca pe vremuri – nu mai există emoţia descoperirii pentru că deja ştii ce jucărie se ascunde în oul tău Kinder. Doar că dacă e o jucărie frumoasă, de ce să nu o păstrezi? Poate crezi că ai aflat tot ce era de aflat şi nu mai are ce să te surprindă, dar nu-i deloc aşa… De abia atunci începe dragostea, când crezi că e gata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.