Hapciu!

Răceala. N-am idee de unde vine și nici nu știu încotro se îndreaptă. Știu doar că a ținut morțiș să treacă și pe la mine – de parcă aș fi un candidat perfect…

Am vrut să fiu puternică, așa că pe măsură ce oamenii din jurul meu se îmbolnăveau, eu mâncam neobișnuit de multe fructe și legume + extra usturoi, ca să fiu sigură. Am reușit să o fraieresc 😀 pentru două zile.

Mă bucur că e urât afară – de asta nu-mi vine să mă zgârii pe ochi chiar așa rău. E drept că nu aud bine cu o ureche, strănut non-stop și capul îmi vâjâie ca și cum ar vrea să decoleze, dar măcar toate astea se întâmplă când nu am nimic mai bun de făcut decât să stau în pat ca o leneșă ce sunt (câteodată). Foarte multe episoade de Sex And The City, câteva din Mad Men și niște filme pe care nu am apucat să le văd în al nostru CinemaCity – cam la asta se rezumă zilele răcelii mele. Niște Fervex, mai multă apă decât de obicei și suc “delicios” de lămâie, care mă face să-mi aduc aminte cât de bine era fără toate astea.

Morala?

Când auzi strănuturi în jurul tău, nu te gândi de două ori, chiar dacă ai consumat mult Actimel la viața ta. Fugi cât mai repede, sau pregătește-ți arsenalul de șervețele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.