Fostul nostru viitor

Trecutul și viitorul nu ar putea exista fără prezent. Și totuși, ne gândim în fiecare zi ce bine ne-a fost la un moment dat și ne imaginăm cam cum am putea să ne conturăm restul vieții. Foarte rar suntem conștienți că azi
și clipa asta sunt mult mai importante decât orice ar fi fost și orice ar putea fi vreodată.

Citim horoscopul și suntem dependenți de prognoza meteo. Ne străduim din greu să strângem bani pentru zile negre și păstrăm cireașa de pe tort pentru final.

Deși poate ni se prezice o săptămână nasoală, sunt 1000 de căi prin care putem schimba asta. Chiar dacă suntem asigurați că o să plouă mâine, sunt mari șanse să ne fi cărat umbrela degeaba. Zilele negre pot foarte bine să fie zilele în care nu avem timp de altceva înafară de muncă, iar cireașa de pe tort ar trebui s-o mâncăm acum, cât încă ne mai e poftă.

Știu că tot timpul o să fim furați de  trecut sau viitor, dar măcar din când în când vreau să-mi aduc aminte că azi sunt aici și-mi scriu istoria.

O să-mi fac liste în continuare și o să-mi amintesc cu drag de cei pe care îi iubesc. Doar că o să mă pișc mai des, ca să-mi dau seama că n-are rost să aștept sau să ezit, this is the perfect moment. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.