Cafeaua dă greș

You may also like...

9 Responses

 1. yurash says:

  mai cunosc si eu un creier cu apucaturi(sau confuzii) la fel de nocive… si e foarte urat atunci cand un astfel de creier – altminteri interesant si capabil, ajunge sa stea mult timp in stare de idle…. repercusiuni triste si multi nori intunecati la orizont!

  in rest… nali, sa stii ca scrii frumos! 🙂

 2. smasher says:

  hardcore ! m/

 3. mellontess says:

  Foarte frumos te folosesti de cuvinte pentru a descrie sentimentele. Desi, cateodata nu sunt suficiente nici 1000 de cuvinte pentru a explica o farama de emotie.

 4. Nu mă pricep prea bine pentru că nu beau cafea, dar din câte stiu, cafeaua ar trebui să te ţină treaz, nu să te trezească. Poate doar dacă cineva o aruncă fierbinte pe tine.

  Eşti ce vrei tu să fii. Din ce văd eu, tu deţii soluţiile propriilor tale probleme. De ce nu le aplici? 🙂

 5. mihnea iuga says:

  You’re living in the moment. That’s not a bad thing 🙂

  Eficienţa e strâns legată de producţie şi economie. Când ai issues cu a fi “productiv” la modul acela, nu înseamnă că nu eşti energică; că nu faci lucruri folositoare sau pozitive. Ci doar că nu coabitezi paşnic cu acele norme :p

  E fain că respingi Rutina în mod automat şi natural, fără să-ţi dai seama. Visul care trebuie să câştige va câştiga în cele din urmă.

  La Mulţi Ani Nali !

  • 20 ani says:

   Ce mesaj frumos, mai Mihnea! 🙂 Mi-a luat ceva sa-l vad, dar multumesc frumos de incurajari & sustineri.

   Oricum noi suntem generatia care o sa salveze lumea, asa ca o sa se rezolve toate problemele one way or another. Hopefully 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.