This time, last year

Acum aproximativ un an îmi compuneam pledoaria finală pentru omul pe care îl vroiam ca președinte. Urmăream emisiunile politice în fiecare seară ca să pricep mai bine ce se întamplă în jurul meu. Căutam cât mai multe argumente ca să-i conving și pe ceilalți că gusturile se discută totuși când e vorba de viitorul nostru.

N-am de unde să știu dacă Geoană ar fi fost mai bun decât Băsescu. N-am dreptul să le spun “V-am spus eu!” celor care l-au susținut și azi regretă asta. Aș vrea doar ca pe viitor oamenii să analizeze mai bine deciziile majore pe care le iau și să scape de prejudecăți. Să ia în considerare ambele variante înainte să strige “Nu!”.

2 thoughts to “This time, last year”

 1. Catalina, stii si tu ca exista persoane care sunt usor influentabile, sunt persoane care se lasa sa fie influentate, sunt si ignoranti. Deseori, pledoaria ta (felicitari pentru ea!) reprezinta “discurs politic” pentru cei “spalati”.

  Cine voteaza cu cap o face inteligent, cine voteaza cu inima..conteaza. Deoarece “democratia” nu tine cont cum votezi, atat timp cat votezi.

  Cum ar fi sa avem o rubrica de maxim 100 cuvinte “Argumenteaza:” pe buletinul de vot? 😀

  Numai bine!

  1. Ar fi ceva… 😀 Probabil majoritatea raspunsurilor ar fi: “De aia.”.

   Cum o mai duci tu? Vad pe site ca talentul tau a mancat mult Danonino si nu se mai opreste din crescut.

   Ne auzim 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.