Prima zi de Google

You may also like...

2 Responses

 1. George says:

  Buna,

  Si eu sunt inscris la Online Marketing Academy, dar, din pacate, am lipsit la a treia sedinta. Am vazut pe net ca trebuie sa creem un cont AdWords si performanta lui va conta la examen, dar nu stiu despre ce este vorba. Imi poti oferi mai multe detalii, te rog? Ce anume trebuie sa facem cu acel cont?

  Mersi,
  George

  • Buna,

   La a treia intalnire am primit cartea din care trebuie sa invatam pt examen si ne-au mai dat un card cu un cod pe care sa il folosim cand ne deschidem contul de Adwords, pentru a putea beneficia de o reducere.

   Eu inca nu am facut asta, dar din cate am inteles trebuie sa incepem o campanie pentru un anumit site (pe care il alegem noi, in functie de preferinte) si ei ne vor puncta in functie de eficacitatea reclamelor pe care le vom crea – cat de potrivite au fost cuvintele cheie, cat de bine am ales textul pentru reclama si cat de bun a fost Quality Score-ul per total. Inca nu ne-au spus modalitatea prin care vor sti ce campanie a facut fiecare dintre noi, insa banuiesc ca le vom oferi noi aceste informatii la sfarsitul celor 6 saptamani.

   Sper ca ti-am fost de ajutor, George! Ne vedem joi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.