Prietenii știu de ce

Există în viața fiecăruia (și în a ta, dacă ai noroc) o persoană pe care o iubești și care te iubește necondiționat.

Ea știe totul despre tine și totuși, cu fiecare prostie sau greșeală pe care o faci, îți devine mai apropiată și se lipește mai tare de sufletul tău – ca un pansament care te vindecă și te face mai puternic. Când sunteți împreună, uiți de norme, reguli sau măștile pe care ți le pui ca să pari altfel în fața oamenilor. Și oricât te-ai ascunde, ea știe cine ești tu de fapt și ce-ți dorești de la viață, știe ce te face fericit și încearcă prin orice mijloace să-ți aducă zâmbetul pe buze.

La rândul tău, ai face orice pentru ea. Fie că face parte din familie, ai întâlnit-o la școală sau pur și simplu ați făcut cunoștiință întâmplător, iubești persoana asta minunată și ai grijă să-i fie bine. Ați împărțit ani de râsete și lacrimi, întâmplări jenante și vise nebune. Orice s-ar schimba în viața ta, ea e singurul element despre care știi că nu va fi luat de vânt, atunci când te vizitează vreo furtună.

“Prietenia este un fel de muzică: două coarde vibrează la unison, chiar dacă atingi una singură.” Jose Zorrilla

Azi e ziua de naștere a persoanei mele minunate și vreau să fie cea mai fericită din lume și să știe că lumea e a ei, azi și întotdeauna. La mulți ani, baby mic! :* 🙂

One thought to “Prietenii știu de ce”

  1. Iubita meaaa!! Toata ziua m-am gandit la tine iubitooo! Vreau sa ajung la tine si sa ma tii in brate si sa fie totul bine din nou. Te iubesc maxim!! See you soon love :*>:D< Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.