Happy Meal

You may also like...

5 Responses

 1. Andra :) says:

  Stiri despre lucruri frumoase si pozitive, dar realiste in acelasi timp, gasesti pe Romania Pozitiva (http://www.romaniapozitiva.ro/) si Lume Buna (http://www.lumebuna.ro/).
  Si oriunde in jurul nostru, dar e putin mai greu pana ne deprindem sa le vedem 🙂

 2. Mersi frumos de linkuri 🙂 De lumebuna.ro stiam, dar de celalalt n-am auzit pana azi. E chiar reconfortant sa citesc atatea lucruri frumoase despre Romania.

 3. De ce? Foarte simplu. Pentru că asta ne place. Majorităţii noastre. Cerere şi ofertă. Sexul și violenţa se vând cel mai bine. Asta se poate observa uşor uitându-te la ce fel de informaţii se răspândesc cel mai repede.

  Ce ai putea să faci în privinţa asta, e să nu te mai uiţi, şi atunci le scade audienţa. Cu o persoană. O altă variantă, în cazul în care ai foarte mulţi bani şi nu te deranjează să îi investeşti prost (din punct de vedere financiar), ar fi să îţi creezi propria emisiune de ştiri care să prezinte doar lucrurile cu adevărat importante şi tot timpul din perspectiva pozitivă.

 4. mihnea iuga says:

  Mulțumesc Nali ! Chiar scriam pentru WWMP News o scurtă impresie (Romania noastra) cu ton pozitiv despre România când am dat peste articolul tău. Și atâta dreptate ai.

  La fel și Cristian Bilcea (când spune că e vorba de cerere și ofertă), doar că eu m-aș concentra pe OFERTĂ mai mult decât pe cerere. Dacă am avea însă o piață funcțională (ceea ce nu avem), ar avea rezultate scăderea audienței. Astfel, sunt de dorit mai multe oferte de unde cei ca noi sau de la Romania Pozitiva, sa putem citi ”Știri” pe bune.

 5. Chiar mă bucur foarte tare când vă citesc commenturile, băieți, Dacă ne-am aduna toate ideile astea și le-am integra într-un proiect, ar ieși ceva de-a dreptul mișto.
  Chiar săptămâna trecută mă gândeam să încep ceva de genul, doar că habar n-am care e primul pas. Un site, revistă, ceva. Să ajungă la oameni și ei să înceapă să creadă din nou. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.