20, cu lumanari in forma de 21.

Oamenii sunt diferiți. N-am înțeles niciodată de ce există o perioadă de timp în viața fiecăruia dintre noi în care cei din jur așteaptă să intrăm în rândul oamenilor, să începem să ne asumăm tot mai multe responsabilități și să ne urmăm scopul în viață (job, nuntă, copii, familie, bani, imobiliare, pensie și inevitabil – viața de dincolo).

Prin perioada asta trec eu, și îi văd cum se uită la mine, cum așteaptă cel mai mic semn prin care să le dau de înțeles că începe. Fiindcă n-are cum să nu înceapă, își spun ei, toți au trecut prin asta și suntem toți la fel, așa că e doar o chestiune de timp până îmi dau și eu seama cum trebuie să stea treburile de fapt.

Ei bine, nu.

Nu țin să mă mărit. Nu cred că o semnătură ne-ar ține mai bine lipiți împreună sau că divinitatea ne-ar binecuvânta și aș scăpa de veșnicele și plictisitoarele probleme conjugale. Pot iubi la nebunie și fără certificat; nu zic că sunt total împotriva căsătoriei, dar nu mă declar fan înfocat. Doar rochița îmi surâde – ar trebui să fie divină totuși ca să mă convingă să spun da. 😛

Nu îmi doresc o avere. Independentă financiar e de ajuns, poate un pic extra pentru pantofii și poșetele fancy. Un Seat Leon galben și prietenii pe care nu-i nevoie să-i plătesc ca să mă susțină.

Nu vreau neapărat să nasc. Orice petit enfant va fi binevenit, indiferent de ADN.

Visez cu ochii deschiși ca acum 2, 5 sau 10 ani și n-am de gând să mă opresc. Viața e mult prea prețioasă și de neînțeles ca să existe atâtea limite și norme, ca să fie tot prestabilit.

Release the beast! (te-aș sfătui eu) 🙂 O singură dată în viață trăiești momentul ăsta, numărul bătăilor inimii tale descrește și nu poți face nimic ca să schimbi asta. Spune ce ai de spus și take it to the next level of happiness. Nu ești curios să vezi care ar fi recompensa dacă ieși din joc învingător?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.